2012. jan. 24.

ÚRISTEN JC EGY BONBA


Szóval most Dux Laci elmagyarázta, hogy melyik karon miért kell csökkenteni a férőhelyek számát. Én mindegyik érvével teljesen egyetértek, ezért felsorolom őket itt is, hogy jobban beivódhassanak a köztudatba.
  • Közgazdászok: az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy megtanuljanak lopni, pénzt mosni és adót csalni, ahelyett, hogy elmennének dolgozni mondjuk a minisztériumba. Nekünk úgyis mindig a zsidók meg az EU-s karvalytőkések diktálnak, akkor meg a magyar ember minek akarná megérteni a pénzt? Úgy se lesz neki soha az irigyek miatt, beszélni róla meg ingyen is lehet. 
  • Jogászok:  az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy olyan kurvarégi kőtábláknak a szövegét böfögjék vissza holtnyelveken, amik nincsenek is benne az új alkotmányban. Emellett mindegyikük éjjelente a gőzfürdőkben cocktailozik. Jobb ha egy darabot sem képzünk belőlük, mert nekem még a dédnagymamám mondta, hogy annak, akinek már a bíróságra kell mennie az igazának a bizonygatásáért, az akár nyer akár nem, már biztos, hogy nem becsületes ember! Kádár alatt nem is voltak polgári perek aztán mégis milyen rend volt.
  • Orvosok: az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy elmenjenek külföldre. Aha, meg a nagy lófaszt! A Gyurcsány Ferenc által létrehozott recesszió miatt az embereket rengeteg stressz éri, amitől sokkal több a pszichoszomatikus megbetegedés. Az orvosok (akik közül jó páran az MSZP ideje alatt is boldogan gyógyítgattak!!!)  pedig pénzbe kerülnek. Ha lenne pénz, több lenne az egészséges ember, tehát amúgy is kevesebb orvos kéne nekik. Ez az egész csak egy öngerjesztő folyamat, amit a gyógyszergyártó cégek találtak ki.
  • Társadalomtudósok: az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy megmondják mi nem jó a társadalomban, amikor ezt bárki meghallgathatná ingyen is egy kocsmában, vagy bármelyik majálison, ahol ingyen osztanak ételt. 
  • Filozófusok: az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy egész nap "elméleteket" gyártsanak, ahelyett, hogy elmennének kapálni, mint bármely más, rendes ember. Egy forintot sem fogunk szánni olyan eszmékre, amiket vagy latens nácik, vagy görögök (el kéne gondolkodni, hogy talán, ha nem csak egész nap álmodoznának, most nem lenne náluk válság...) vagy -hazánk esetében- zsidók találtak ki, bedrogozva egy kisfiúkkal folytatott gőzfürdőzés (valószínűleg jogász fiúgyerekek) után.  A kézzel faragott velencei stukkó irodában elterülő mahagóni íróasztal mögül könnyű okoskodni, de ha tudnák, milyen is az, amikor az ember 2 műszakban dolgozik a TESCO-ban, hogy be tudja fizetni a szülei svájci frank hitelét, akkor tudná meg igazán, hogy milyen az élet valójában. Ezért filozófusokra sem költünk: ha az életről akarnak tanulni, akkor arra ott a zord igazság, ingyen.
  • Teológusok: az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy aztán a pokolra jussanak a hamis hitük miatt. Nem kell megköszönni, hogy lecsökkentettük a keretszámaitokat. A köznevelési törvényben, amúgy is lefektettük, hogy a gyerekeknek a tízparancsolat szerint kell, morális életet élniük (pl: hazudni sem szabad folyton, akármilyen helyzetben van az ember!). Szeretnénk, ha a közeljövőben ezek megszegéséért halálbüntetés is járna, mert ez kellőképpen elfélemlítené a fiatalokat attól, hogy ilyen kis kurva geci visító pondrók legyenek, akik miért nem ülnek rendesen az óráimon. 
  • Történészek: az állam pénzén nevelünk ki embereket arra, hogy félremagyarázzák Trianont, 56-ot vagy a fülkeforradalmat. Teljesen fölösleges a múlton rágódni, amikor az úgyis megismétli önmagát, így mindenki újra átélheti, többször is.
  • Informatikusok: fél éve Hoffmann Rózsa azt hazudta, hogy rájuk szükség van, mert múltkor lefagyott az Excel, amikor ki akart színezni pirosfehérzöldre és félkövér dőltre két oszlopot, és egyik 50 feletti táskás szemű csinovnyikja sem tudta, hogy mit kéne most csinálni, ezért inkább vettek egy új számítógépet közbeszerzésen. Ennek ellenére, ők sem kapnak pénzt, mert félünk, hogy a többi egyetemista kiközösítené őket, ahogy eddig is. 
Aki ezen szakokon akar a közeljövőben tanulni, becsületes munka helyett, az igenis fizesse meg, ahelyett, hogy a dolgozó magyar emberek összekuporgatott forintjain élősködne! Arra a kérdésre, hogy Dux László és barátai milyen egyetemen végeztek, a helyettes államtitkár úr nem kívánt nyilatkozni.
srsly srácok, miért kell MINDIG MINDENT azzal magyarázni, hogy az összes létező politikai döntést azért kell meghozni, mert van egy csomó gonosz ember, akik miatt szar a világ és őket kell elpusztítani a Kánaánért egy olyan össztűzben, amiből egy kicsit minden egyes állampolgárnak jut? ez a kommunikáció pont azért jó, mert faszán bele lehet verni a szűk látókörű parasztokba, hogy mindenki gonosz és emiatt a legjobb amit az ember tehet, hogy ahol tud, mindenkivel kibaszik, mert úgyis mindenki megérdemli és úgyis ez az egyetlen életben maradási lehetőség az országban. aztán tökre meglepődünk minden nap, hogy valamiért nem úgy élünk, mint tőlünk nyugatra. 

7 megjegyzés:

daswalker írta...

Azt azért neked is be kell látnod, hogy közgazdászból/jogászból/bölcsészből Dunát lehetne rekeszteni, és felesleges évente több ezernek a taníttatását támogatni, mert úgyis munkanélküliként végzik, mert telített a piac.
A probléma inkább az, hogy a létszámcsökkentéssel párhuzamosan nem támogatják a szakmunkásképzést, merthogy arra meg igen nagy szükség lenne. Csakhát ugye bele van verve a társadalom fejébe, hogy aki szakmunkásnak megy, az egy ostoba szar alsóbbrendű ember (az lényegtelen, hogy jóval többet keres, mint a mekiben dolgozó jogász).

sedthh írta...

ezzel teljesen egyetértek, ellenben a tervgazdálkodás alatt a keretlétszámokat mindig a jövő elvárásaihoz mérték, mindig annyit képeztek emberből, ahányra a tendenciák szerint szükség volt.

és soha nem sikerült eltalálni

sedthh írta...

amúgy nekem nem is a keretszámcsökkentéssel van a bajom, hanem ezzel a kommunikációval

Kádi írta...

menj el szakmunkásba a réti niggerek mellé, mert sajnos velük van "telítve a piac". Amíg itt nem lesz szinvonal növelés, addig ne várjunk semmit. Szerintem, szerintem

PTG írta...

^ezek

Névtelen írta...

Nagyon okos ember lehetsz, hogy a nagy arcod felvállalása nélkül össze-vissza beszélsz minden marhaságot. Egyáltalán utána néztél,hogy kit szidsz? Prof. Dr. Dux László, a Szegedi Általános Orvostudományi Kar Biokémia intézetének a vezetője! Egy orvosprofesszor, te gyökér. Egyébként az orvosok keretlétszámát, és az állami helyeiket senki nem csökkenti. De gondolom akkora nagy világpolgár vagy, szabadidőd mint a tenger, viszont a teljes felsőoktatási törvényt azért nem olvastad el, csak szeretsz idiótaságot írogatni a saját kis painttel szerkesztett oldaladra. És nehogymár ne tudd, hogy annyi jogász van meg közgazdász, amennyire nincs is szükség, meg egy csomó bölcsészdiplomás nem tud elhelyezkedni...

sedthh írta...

http://idegen-szavak.hu/ir%C3%B3nia

Megjegyzés küldése