2010. nov. 19.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Richárd, nem tudok azonosulni a mű mondanivalójával. Problémám onnan adódik, hogy a képregény olyan színben tünteti fel a kétszeri bukás lehetőségét, mintha ez nem lenne ún. "nagy dolog", és könnyedén venné mindenki az akadályt, kivéve az egyetemre nem odaillőeket. Ez persze badarság, egy műszaki szakon nem igazán "fair" a új módosítás. Valamiképpen jelezni kellett volna, hogy a két hölgyszereplő "büfészakra" jár, tehát bölcsész, Corvinuson, netán GDF-es.

Névtelen írta...

szerintem azzal, hogy nők szerepelnek benne, már elárulja hogy büfészak

Névtelen írta...

Amúgy a linkek között miért nincs ott Rajongó Kislány? ; _ ;

sedthh írta...

>Kedves Richárd, nem tudok azonosulni a mű mondanivalójával (...)

a lányok oda járnak ahova te

Andy írta...

Hát nem tudom, én rögtön gondoltam, hogy nem azt kell megmondani az összekötés után, hogy van-e teljes párosítás az így kapott gráfban... :)

Névtelen írta...

>utalás arra, hogy komolyan írtam bölcsész-stílusban

Ó, te kis te. Ja várj, névbuzi. :C

Névtelen írta...

itt: emberek akik műszakis viccekből, sztereotípiákból és loheréről ismerik a bölcsészkart

Névtelen írta...

> itt: emberek akik műszakis viccekből, sztereotípiákból és loheréről ismerik a bölcsészkart

meg onnan, hogy amikor sietek órára és jövök vissza, az összes a fűben fetreng és/vagy reggel 8:30-kor hazafelé tart, mert ő megteheti

Névtelen írta...

A kedves Richárd minden bizonnyal egy soviniszta getszi műszakis, akinek fogalma sincs a bölcsészekről, mert "műszakis viccekből, sztereotípiákból és loheréről ismeri a bölcsészkart". BIZONYÁRA.

Névtelen írta...

utolsón nevettem :D

Névtelen írta...

elmosolyodtam szélesen sej!

Névtelen írta...

>utalás arra, hogy van ám nekem bölcsész ismerősöm, aki mellesleg úgy végezte el ezt az igenkurvanehéz szakot, hogy soha nem tanult lófaszt se (sőt, államvizsga előtt inkább metalfesten fetrengett). Most kapott telefonosnéni állást a Vodafone-nal :>
Igaz történet tesó

Névtelen írta...

>utalás arra, hogy a bölcsész, az egy szak, és a szabadbölcsészes faszverés meg a generatív grammatika ugyanaz a kategória

sageru

Névtelen írta...

valld be ricsárd hogy szeretnél szőke cica lenni a bölcsészkaron nagy csöcsökkel kávét idva

Névtelen írta...

>utalás arra, hogy a nem bölcsészeknek nincs se humorérzékük, se önkritikájuk, se szakági ismereten kívüli gondolataik, és ha mérnökök, akkor legfőképp nincs csajuk. Első kézből tudom, mert én sem bölcsésznek tanulok.

Névtelen írta...

A könyvből nekem egyértelműen lejön, hogy büfészakról van szó.

Arról meg, hogy kinek nincsenek szakágon kívüli ismeretei, nos inkább a bölcsészek a hunyók, mert a közvélekedéssel ellentétben pl a pitagorasz tétel is alapműveltség, nem csak Petőfi meg Babits, és előbbiről a többségnek fogalma sincs, ellenben egy műszakis legalább már hallott róla.

Névtelen írta...

Már unalmas kicsit a bölcsészek köpködése...igenis, hogy pl. egy nyelvszak nem büfészak...
Én bölcsész vagyok és nő, és azért alap matek ismereteim vannak...és nem a mi szánk sír, hogy nyelvvizsga nélkül hadd kapjuk meg a diplomát...
A bölcsészeknek amúgy van humorérzékük, de az 5545575. poén már unalmas, sőt irritáló...

Ajánlom:

http://tizdolog.hu/2013/09/16/10-mondat-amivel-kiborithatsz-egy-bolcseszt/

”Irigyellek azért az öt év linkeskedésért!” – Bármilyen hihetetlen, nekünk is rengeteget kell tanulni és kutatni. Aki meg linkeskedni akar, az más egyetemeken is ugyanúgy ellébecolna.

Megjegyzés küldése